O nas

 

Spoštovani,

že nekaj let se trudimo približati kvaliteten asortiman blaga direktno našemu slovenskemu kmetu. Z neposredno povezavo do vas kmetov pridobivamo informacije o  vaših potrebah, ki jih skušamo kar se da najhitreje ter cenovno ugodneje izpolniti. Da smo na pravi poti, nam dajete vedeti vsi vi, ki z nami v čedalje večjem obsegu že sodelujete, oziroma se k nam ponovno vračate.

Tudi v letošnjem letu smo razširili program in vam poleg že ustaljenega asortimana ponujamo zelo kvalitetne, tehnološko na visokem nivoju, cenovno pa zelo ugodne električne pastirje francoskega proizvajalca Chapron - Lemenager ter ostalo potrebno pašno opremo.

Z internetno prodajo in nizkimi stroški dostave hitre pošte vam omogočamo, da kar najbolj ugodno in hitro pridobite željeno opremo, bodisi za potrebe pašništva oziroma za potrebe zaščite polj ali nasadov pred večjimi divjimi škodljivci. Radi vam bomo prisluhnili in z vami izbrali najbolj primeren aparat ter potrebno opremo.

Ko se odločate za nakup, imajo navadno po specializiranih trgovinah omejene količine in asortiman opreme za pašo, navadno cenovno najugodnejše, ki pa vedno ne izpolnjujejo vseh zahtev kmeta. Takrat ste pač prisiljeni vzeti tisto, kar na zalogi pač je... Pri nas imamo na zalogi bogato izbiro, za sabo pa še kompletno proizvajalčevo potporo, da se lahko kar najbolj prilagodimo vašim željam in potrebam.

Potrudili se bomo za vas, da boste z našimi storitvami zadovoljni ter se kot zadovoljen kupec še večkrat vračali k nam.

Kolektiv Jodito-F d.o.o.